Søfronten

 

Adresse: Egebjergtoften 14a - 32
Antal boliger: 14 andelsboliger
 
Opførelsesår: 1991-1992
Bygherre: KKS Enterprise A/S
Arkitekter: Colom og Godmand-Høyer
Entreprenør: Torkil Laursen A/S
Ingeniør: Colom og Godmand-Høyer
Landskabsark.: Niels Guttormsen
 
Søfronten består af 14 rækkehuse hvoraf størstedelen har en lille have ud mod Tårnsøen.Husenes indgangspartier støder ud i et mindre fællesareal, der består af et grønt område, et fællesskur samt et lille legemiljø. Boligernes størrelse varierer, hvilket også afspejler sig i beboersammensætningen. Der er tre forskellige typer boliger – alle i to plan -  der varierer i størrelsen fra 85 km2 til 105 km2. De mindre boliger huser overvejende unge uden børn eller ældre, hvorimod der i de større boliger fortrinsvis bor familier med børn.

 Foreningen bestræber sig på at have en god fordeling mellem yngre, ældre og børnefamilier. Derudover ligger foreningen vægt på, at kunne påtage sig flest mulige opgaver selv for at holde prisniveauet nede. Det er derfor nødvendigt at alle beboere både kan og vil bidrage med diverse ydelser som eksempelvis praktisk arbejde, for eksempel havearbejde og vedligeholdelse, samt både kan og vil deltage i administrationen af foreningen, for eksempel som medlem af bestyrelsen og/eller diverse udvalg. Ydermere kræves et socialt sindelag, da vi bor meget tæt og skal samarbejde en del.

 Der afholdes en del fællesaktiviteter i foreningen; flere gange om året arrangeres fællesarbejdsdage, hvor alle beboere deltager med at forskønne og pleje fællesarealerne, sommerfest, julearrangement og beboerne mødes hvert nytår for at fejre foreningens fødselsdag.