FÆLLESVIRKET OG EGEBLADET'S
NYHEDSBREV SEPTEMBER 2012

***************************************
Ønsker du at modtage nyhedsbrevet skal du sende en mail til egebladet@egebjerg-ballerup.dk med dit navn og skrive "nyhedsbrev"  under emne

**************************************

I de kommende weekender kommer klimabutlerne rund i hele  Egebjerg Bykvarter for at få en snak om, hvordan man kan spare på energien og herved tjene lidt ekstra penge. De kan hjælpe dig med at spare på vandet, elektriciteten og meget andet. Se mere i egebladet fra august.

BYD DEM INDENFOR OG FÅ EN GOD SNAK.

**************************************
EN SOLSTRÅLE HISTORIE

På årets varmeste dag kom fire af beboerne på Egely ud på en sightseeingtur her i Egebjerg Bykvarter ved hjælp af fire friske, frivillige damer, som hjælper de "gamle" på Egely til adspredelse i tilværelsen. Emnet for turen var Kunsten i vort område, og det bad de mig om at fortælle om. De tre damer sad i kørestol, og den fjerde, en mand, kunne selv gå. Humøret var højt hos dem, da de jo sjældent, eller slet ikke, kommer udenfor deres værelse i Egely. For de frivillige blev det lidt af en drøj tur at skubbe kørestolene, da det jo går både opad og nedad, men det glemmes fuldstændigt, når man ser og hører hvor glade beboerne bliver ved at komme udenfor døren i Egely. De fleste har aldrig været rundt i vort spændende kvarter,og da slet ikke set vore flotte kunstværker, ej heller hørt om dem.

 

Turen tog et par timer, og det var også en fornøjelse for mig at fortælle om, og svare på spørgsmål om kunsten her i kvarteret. Det var også dejligt at se de frivilliges lyst til at "ofre" nogle timer af deres tid på " de gamle", når der ikke er resourcer nok fra det offentlige system.

 Det ville glæde dem, hvis der var flere, som havde tid og lyst til at være med.

 

Erik Skou, Gadehusene

**************************************

**************************************


Alle forslagene kan ses på følgende link:

Henning Larsen-idéprojektet
 
http://www.algreenarkitekter.dk/index.php?Projekter:Egebjergg%E5rd

Charlotte Algreen
 
http://www.algreenarkitekter.dk/index.php?Nyheder:Dagslys%3F

 

**************************************

Ligge du inde med noget stof til bladet -
så send det straks til
Egebladet@egebjerg-ballerup.dk

***************************************
Hvad sker der i de andre bydele klik ind på:

Http://www.egebjergklubben.dk

http://www.maaloevbylaug.dk

http://www.skovlunde.dk

Næste nyhedsbrev kommer omkring 1. oktober 2012, indtil da så husk at kigge indenfor på vores hjemmeside en gang i mellem.

Http://www.Egebjerg-ballerup.dk