BYDELSMØDE I EGEBJERG
Mød dine lokale politikkere

Byggelegepladsen Rosendal åbnede i 1994 som Danmarks første økologiske Byggelegeplads. Ballerup kommunal bestyrelses ønskede dengang at Rosendal skulle være et åben sted uden for almindelig åbningstid, til glæde for borgere i Egebjerg.

Mange familier og børn har der også haft glæde af denne muligheder, idet mange lader turen gå forbi Rosendal især i weekenden. Dette har især været med til at vi har undgået hærværk af større betydning.

Vi har her efter sommerferien i år desværre oplevet en konstant stigning af meningsløs hærværk på vores ude områder. Dette i form af hærværk på børnenes selvbyggerhuse og vold på vores får. Vi har kendskab til at Rosendal ofte bliver brugt som tilholdssted for grupper af unge som kommer på knallerter. De sidder så i børnenes huse og drikker og ryger. Dette medføre ofte til knuste flasker og hvad der ellers høre sig til.

Vi har længe frygtet at det kunne gå galt ,og det gjorde det den 5 oktober, hvor 7 selvbyggerhuse brændte ned. Vi frygter nu for vores dyr, og har derfor taget kontakt til både politi og kommune og Ballerup kommunes opsøgende medarbejdere.

Vi ved godt at der ikke findes nogle enkelte løsninger på dette problem, men vil gerne bede om hjælp fra mange af jer der tit lader aftenturen eller weekendturen gå forbi Rosendal. Hvis i ser noget som virker bekymrende, må i gerne kontakte Gladsaxe Politi, eller medarbejdere ansat her på Rosendal. Vi har ophængt telefonnummer op flere steder rundt på vores institution.

Er der nogen af jer der har nogle gode ideer til, hvordan vi kan undgå disse tilstande også i fremtiden, er vi meget åbne over for gode forslag.

Med venlig hilsen

Jens Ole Hoppe Leder af Byggelegepladsen Rosendal

Gladsaxe politi klik her

klik på fuglene for at komme retur